Sunday, December 20, 2009

CONTEST OLEH ENCIK DAWIE



Encik Dawie kite dah mengeluarkan satu contest.

"Seperti yang dijanjikan dalam entri sebelum nie,arini aku berpeluang untuk wt contest nie.Rasenya byk blogger lain yg tawarkan hadiah duit utk contest yg dorang anjurkan.Aku dh plan utk wt contest nie dr bulan 8 lg…Actually,aku anjurkan contest nie sempena bufday aku pada awal bulan januari 2010 nanti..Xsusah pon nk join contest nie.Aku ade pilihan utk korang..Skrg nie aku xtau nk bg hadiah utk tmpat pertama, kedua,ketiga atau yg 1st jer yg akan dpt hadiah..Kalau yg 1st jer,aku akan bg RM 50.Kalau ader 3 pemenang, so yg 1st akan dpt RM 30 , yg kedua akan dapat Rm20 & yang ketiga akan dpt Rm10.Apa kata korang…??" memetik kembali kata-kata cik dawie kita.

JANGAN LUPA BACA SYARAT YANG DIKENAKAN ENCIK DAWIE DULU OK??

OK? JOM SERTAI..AKU PON NAK JOIN NI!

0 Komen: