Friday, April 29, 2011

[SCDHJ] KUCING PEROSAK HARTA BENDA ♥


Assalamualaikum. Hari ini aku dah sorok Aboy dalam kotak. Sebagai hukuman dia menjahanamkan harta benda dekat rumah ni. Budak tu memanglah. Sesuka hati dia aje. Gigit sana-sini. Patutlah bunga dalam pasu mak aku hancur, dia punya kerja. Cuba tengok video ni.



Obviouskan semua ni kerja dia. Bagus sangat perangai dia ni. Dah lah semalam dia bantai seekor burung wak-wak bawak masuk rumah. Kebetulan aku tengah tidur bangun-bangun check ruang tamu ada bulu burung wak-wak. Kaki bertaburan. Macam rumah ada kes pembunuhan tahu. Pagi tadi dia langgar pasu, nasib baik tak kena hempap, kalau tak arwah dah.





Kau tengok macam mana dia tidur, mengalahkan orang. Aku tak sanggup nak tidur dengan dia sebab dia suka conquer kawasan. Aipp kaki di atas bukan kaki aku tapi kaki adik aku. Dia ni memang suka menempel dekat adik aku daripada aku. Kalau nak menempel muka comel lah konon dia tu masa dia lapar. Aishh, sabar ajelah. Okey itu sahaja activity budak gedik ni. Bye.


p/s : header dan layout baru berapa kali dah berkira tapi aku pakai mask ini sebab nak something difference. Kalau ada seram masuk blog aku tu tak boleh nak kata apalah. 




22 Komen:

Farra Rosse Earhart said... [Reply]

hahaha comel !

dah macam ala ala superman dah dia tidur.

heee =)

tyka chou said... [Reply]

comel comel jek..rase gegeeeeeett!!!
hehehe.:))

Aqeela LaEn :3 said... [Reply]

haha XD comel lah dia terkam bunga bunga mak kak mira ! ni terkam sepenuh hati ni . mcm makan burung ^^

kim heeruul said... [Reply]

dia ngigau ke?haha

puteri ain said... [Reply]

cute mute ..hehe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Farra Rosse Earhart

hahahhah supercat lah~

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@tyka chou

haoishhh jangan geget~ hahahh

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Aqeela LaEn :3

hahahah dia mmg lagu tu pangai

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@kim heeruul

agaknyalah..hahahha

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@puteri ain

aboy kata tq :D

cik QT a.k.a QasehThya said... [Reply]

huhu..
comel nye meow dia..
nakal2..
QT ad jumpe meow yang peluk bear mase tido..huhu :D

h A n Y S said... [Reply]

a'ah, agak scary header sbb mata mask tu berlobang..haha~TAPI, cantik n stylo! XD

Solihin Zubir said... [Reply]

ganaz jugak kuceng..
mcm tuan dia gak kot... ;-p

twinkle twinkle said... [Reply]

nampak lebih wow :D

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@cik QT a.k.a QasehThya

kucing sy tak peluk teddy dia peluk orng..hehehhehe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@h A n Y S

hhohohoho scary ek...
tq :D

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Solihin Zubir

amboiiiiiiiiii, sempat nak kenakan orng eh

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@twinkle twinkle

tq :D

Syukri Kamaruddin said... [Reply]

eheh kiut!! kurung kat kotak tu berapa lama?? lebih sehari, nnt sy hantar polis ke sana pg check..kes pnderaan ni..

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Syukri Kamaruddin

hahhahah mne de... :P
dia dah golek2 kat mana entah..tak sampai hti pun sy nak masukkan dia dlm kotak..hehhe

Hanny Esandra said... [Reply]

eeii..

geramlah kucing ni.. rasa nak gigit2 aje.. ;-)

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Hanny Esandra

aaa sampai hati nak menggigit kak hanny ni..heheheh