Friday, April 22, 2011

[SCDHJ] KUCING TERKEJUT ♥


Assalamualaikum. Rindu Aboy tak. Okey, harap semua sihat. Hari ni ada video lagi. Tapi Aboy sangat tak suka video ni. Kakak jahat sangat dengan Aboy. Dengki. Alah, Aboy saje je main penyapu semua tak nak bagi kakak kemas rumah. Dengki-dengki. Oh, video kali ini tak sempat nak edit kakak kata sebab masalah teknikal.




Jahatkan kakak. Dia terkejutkan orang. Okey bawah ni gambar-gambar Aboy suka main dengan langsir. Biasanya Aboy akan menyorok dalam langsir dulu sebelum terkejutkan abah, mama, kakak dengan abang. Aboy tangkap dan gigit kaki diorang. Hahahah.





Hahaha, jangan tengok muka Aboy lama-lama. Tahulah Aboy lagi comel daripada kakak yang tak reti nak tayang muka dia tu. Aboy camwhore okey. Tak lupa diharap korang jangan promote Aboy pada kucing betina kerana Aboy sudah dikasi okey. Hahaha. Tak bermakna aboy gay. Itu sahaja untuk hari ini. Jumpa minggu depan. Salam sayang, Aboy.

Jenguk Aboy di slot comel yang lalu
  1. [SCDHJ] AKTIVITI DIPAGI HARI
  2. [SCDHJ] KUCING KEJUT ORANG BANGUN TIDUR
  3. [SCDHJ] KUCING TERSEPIT CELAH TIANG
  4. [SCDHJ] MANDULKAN KUCING

26 Komen:

Fitri Karim said... [Reply]

kasihan aboy melambung dek terkejut. aboy comel. grrr

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Fitri Karim
hahaha... padan muka dia siapa suruh kacau orng kemas rumah

umi kalsom said... [Reply]

saya pun terkejut skali tgk aboy melambung... hahaha...

to Aboy: you okey ke? takde kena heart attack kan?hehe...

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@umi kalsom

hahah terkejut sekali ke..adess...

aboy said : i'm cool enough. Mana ada nak heart attack.Just Okey.

tuan rumah said : aboy bajet!

Alal Yaakub | PM said... [Reply]

adoi,sakit kepala.haha

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Alal Yaakub | PM

makan panadol...hahahha

NuruL aTikah said... [Reply]

comelll. haha.. suke part die terkejot.sebab pnah buat dkt kucing aku. last2 aku yg kena mrh. haha

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@NuruL aTikah

hahah apa kes kau yang kena marah seh~

Syukri Kamaruddin said... [Reply]

hahaha jahattt!!! kesian dia..kikiki comey btol :)

Farra Rosse Earhart said... [Reply]

abong kucing kita nak kenal dengan awak. Dia mintak url FB. hahaha. Tapi dia sama jantina. Boleh kerr? =PPP

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Syukri Kamaruddin

hahah sekali sekala lah awk...
hehhe..comey ye

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Farra Rosse Earhart

hahha giloss...
sama jantina wat kawan tak pe..
boy kata dia bukan gay okey...hahah

Farra Rosse Earhart said... [Reply]

woiy! aku typo. abong --) aboy. HAHAHAHA. eksaited bebeno nak tulis. haha

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Farra Rosse Earhart

hahaha sengal...

Farhana Jafri said... [Reply]

hahahahaha tgginy aboy melompat!!! tgk video ni trngat plak kat boboy~~ huhuhuhu

jemput singgah ANASAURUS :)

♥CIK SHA♥ said... [Reply]

hahaha..tinggi nye aboy lompat..kui3..sian die terkejut..

Naqib Mohamad said... [Reply]

ni la keje dia main dengan kucing hari-hari hahaha

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Farhana Jafri

huhuuh tinggi sgt~

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@♥CIK SHA♥

tak yah cian kat bdak tu..hahaha

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Naqib Mohamad

abis tu... kucing je lah tempat aku curah kasih...cewahh... tunggu aku kawen, anak aku pulak aku hadap hari2..ngehngehngeh

Aqeela LaEn :3 said... [Reply]

haha ! kucing lala suka gigit kaki tuan2 dia gak . entah dari mana terus muncul XD

aLya maNip said... [Reply]

ayookk..comeinya aboy dia..hihi

Solihin Zubir said... [Reply]

ahahaha.. takleh tinggi lagi ke beliau lompat?

noty ye kakak..

sib baek aboy xde kencing manis.. :D

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Aqeela LaEn :3

hahahah sama ke lala...diorng bluetooth pangai giloss tu kot

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@aLya maNip

aboy said terima kasih :)

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Solihin Zubir

Huhuhu, kang terbang ke langit susah pulak sy...

ngee kakak noty sikit je abang :P

hahaha...kalau dia ada apa jd?