Friday, May 06, 2011

[SCDHJ] KUCING BERMAIN DALAM RUMPUT ♥


Assalamualaikum semua. Hari ini Aboy kembali. Kakak kita simpan. Sebenarnya dia tu dalam mood orang setengah gila sebab fikir nak sambung study nanti macam mana apa semua. Hari ni Aboy nak tunjuk video Aboy main dalam rumput hari tu. Yang rakam ni bukan kakak tapi abang Aniq. Nanti korang dengar sendiri suara dia okey.




Seronok-seronok main dalam rumput. Tangkap belalang. Suara yang tanya abang Aniq tadi tu nenek. Okey lepas tu kita tengok gambar macam biasa. Gambar ni sebelum Aboy nak tidur. Gulung-gulung macam ulat gonggok kakak kata. Tak pun macam tenggiling. Ada ke Aboy yang comel dia kata tenggiling.




bluekkkkkk!

Haa yang last punya gambar tu comel tak. Siap jelir lidah. Sibuk sangat kakak ni nak tangkap gambar orang. Padan muka kena jelir. Okey semua Aboy  pergi dulu. Sekian sahaja untuk hari ini. #tattatata

Klik Untuk Entry Lalu : {Propaganda Kpop Malay=Kampung Pop Malay}

16 Komen:

SHM said... [Reply]

siap nyanyi lg rakam video nih :D

Momo Chan said... [Reply]

comelnyeeeee :D

Aqeela LaEn :3 said... [Reply]

alalalala ~ comelnya Boy jelir lidah ! kekadang lepas kucing lala basuh bulu , dia org angkat je kepala terus lala tangkap gmbr ! comel lidah terjelir ^^

puteri ain said... [Reply]

cute betul !

Fitri Karim said... [Reply]

comelnya aboi. grrr

aLya maNip said... [Reply]

kiutnye..tido siap kuak lentang agi..hehehe

Solihin Zubir said... [Reply]

apsal tak bagi main bola je atas padang tu.. heheh..

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Solihin Zubir

belalang je ada maaa

Halle Calypso said... [Reply]

aboy jelir lidah kt auntie??!
hoh, nakal sungguh budak kecik nie.

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@SHM

hahhahah adik sy tu mmg~

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Momo Chan

kan~~~~

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Aqeela LaEn :3

hahhahah comei2~

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@puteri ain


kan..hehhee

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Fitri Karim

hahah jeles le tuuu

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@aLya maNip

tau tak pe... hhehhehe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said... [Reply]

@Solihin Zubir

aahahahhah tak da bola aihhh