Monday, November 07, 2011

Sukanya Saya Tengok Pakwe 'Hensem' Posing Maut

source [here]


''hensemnya dia."
"awak ni comellah"
"chumel nyewwww. hikhik."
"awak ni kachak laaa"

*tulis dekat wall, picture banyak-banyak sampai lebam* Telah dipercayai terdapat sebilangan awek yang entah aku tak tahu mengapakah perlu membuat lambakkan pujian sebegitu kerana pada medulla oblongata nya ada short sikit dengan mata yang pantang nampak balak hensem kut membuatkan jejari runcing menekan keyboard menulis ayat-ayat sedemikian dengan rasa megahnya. 


"Thanks"
"Meaceh."
"Biase jewwww"
"=) hikhikhik"

*balas mamat-mamat separa nak hensem kut pada komen tersebut* Konon kontrol macho. Padahal dah kembang. Mana tak dengan berposing dengan mulut muncung kalah itik serati, kira comel la kan yeop! Konon gaya kawaii macam korea, hensem la katakan bro. Hari-hari lu post gambar dekat fb dengan pose baru kalah artis, oh lupa lu 'model'. Hari-hari lu post gambar lu dekat blog, kachak punya pasal kan bro. Nanti dapat puji menggunung dari awek-awek.


Bro, lu lupa semua tu Allah bagi. Rupa kau tu, syukurlah. Tepuk dahi gua tengok gambar lu. Awek, lu lupa nak malu ke post ayat-ayat macam tu walau tak salah nak memuji. Malu gua yang baca bila naik news feed, itu belum lagi yang blog. Perempuan kira biasalah posing gitu, yang nasihat tak makan-makan. Tapi lelaki? Aishh. Oh lupa lepas ni join lah lagi pencarian pakwe muncung itik paling panjang, pakwe sweet yang berlambak dulu tu >.< 

Kalau aku yang puji niat nak menganjing/mengusik aje. Muahhahaha :p So people lepas ni please differentiate pujian mana ikhlas pujian mana niat nak menganjing. #okbai

16 Komen:

fuuyooh said... [Reply]

hahaha.. mulut muncung

AMIRA ATIYA said... [Reply]

@fuuyooh

ada tau gambar mucnung tu -..-''

kai said... [Reply]

aiyooo...
tengok gambo tu macam..
mamat-mamat annonymous jek..

anyss said... [Reply]

Assalamualaikum,
Selalu juga jumpa stail moncong2 ni, tapi takat ni...blm lagi jumpa mamat yang moncong2 mulut.

Heran gak, nape ek depa ni suka mengitikkan moncong ek?

AMIRA ATIYA said... [Reply]

@kai

eh gambar tu tak reffer sesiapa, just symbol yang skrng tengah sarcasm :P

Ku Azhar said... [Reply]

waaaaaa...hehehe

AMIRA ATIYA said... [Reply]

@anyss

waalaikumsalam
hhahha becoz mulut dia sakit :P

AMIRA ATIYA said... [Reply]

@Ku Azhar

>.< hikhik

Fathin || Bamir said... [Reply]

tp memang betul pon. tu yang sangat annoying. perasan telampau

APi said... [Reply]

contoh pelissss..

red said... [Reply]

nak amik gambar bibir muncung itik jugak laa... mesti shuuweeetttt

AMIRA ATIYA said... [Reply]

@fathin || bamir

hahah tau tak pe. rasa nak sepak -..-

AMIRA ATIYA said... [Reply]

@APi

kau amik je itik memana, tu lah rupanya. hahahaha

AMIRA ATIYA said... [Reply]

@Red

Hahahha amik la. Mesti chummmeeell kau nnt :P

bloghok said... [Reply]

hoho

AMIRA ATIYA said... [Reply]

@bloghok

>.< hikhik