Sunday, June 16, 2013

Penyebaran Zine #BukanMeganFox I

Rasanya dah nak masuk tiga empat minggu Zine #BukanMeganFox dijual. Alhamdulillah cukup untuk buat aku senang bila ada yang sudi membeli karya picisan ni. Tapi dalam masa ini jugak ada pahit manis jugak. Itu tak payah cerita tang pahit. InsyaAllah ada rezeki aku print lagi untuk cover yang tang pahit tu. Sekarang ni kata-kata dari mereka yang manis-manis. Oh sesiapa yang nak bagi sepatah dua kata boleh bagi, nanti aku letak diblog ni jugak :)










from twitter @shillahashim











from twitter @owhsyaifullah











from twitter @bai_kaizan












from whatsapp @abuqsl














from email @nurul nabihah














Sejuk hati, walau berdebar masa print ni dulu takut ada yang tak sudi. InsyaAllah hujung bulan jun ni yang terakhir aku pos. Maaf kalau ada yang kena tunggu lama. Aku baru balik UiTM so tak menyempat ke pos office. Sesiapa yang berminat untuk membeli Zine ini klik gambar zine #BukanMeganFox di left side blog ini.  Order tamat pada 28 Jun 2013. Ada rezeki akan terjual lagi ya. Terima kasih kepada mereka yang membeli Zine ini. Terima kasih yang memberi sepatah dua kata. Terima kasih member-member yang sudi support membeli Zine aku ni. Segala kekurangan datang dari aku, dan segala kelebihan datang dari tuhan. Doa-doa kalau nanti akan ada zine ke dua ke. Apa ke. Hiks.




bila la aku nak ada buku yang diterbitkan. wuu




2 Komen:

twinkle twinkle said... [Reply]

wah tahniah akk da jadi penulis buku ,sy baru tahu :)

Amira Atiya said... [Reply]

heheh tak de la buku sangat.. hehehe nak beli tak? hehehe