Saturday, June 29, 2013

Penyebaran Zine #BukanMeganFox II


Penyebaran Bukan Megan Fox II, Semalam aku anggap last order untuk bulan jun. Julai boleh order cuma penghantarannya hujung bulan Julai insyaAllah. Copy untuk first batch dah habis akhirnya Alhamdulillah. Cover Sephia. Yang lepas ni semua black and white. Sekali lagi thanks yang membeli zine aku yang pertama ni. Terima kasih yang quote back ayat-ayat zine ni dekat twitter. Terima kasih yang mereview. Terima kasih yang bagi cadangan baik pulih zine ni. Ini antara event yang korang boleh dapatkan zine aku ni.

- 6 Julai ini, Boleh dapatkan Zine #BukanMeganFox di #BookaVille yang akan berada di IPG Festival Ekspresi Siswa Terulung #iFest di IPG Kampus Bahasa Melayu, Lembah Pantai.

- 6 Julai ini juga, Boleh dapatkan Zine #BukanMeganFox di booth #BikiniDistro dan insyaAllah juga di booth #ZSM di #KLZineFest yang bertempat di MIA Art Centre 

Sebarang event lain akan di update di twitter :) Ada yang kata zine ni macam sayu sikit. Haha agaklah. Kisah-kisah lama yang meragut hati. Haha. Apa pun siapa yang berminat dengan zine aku ni roger je ke email (aazoe155@gmail.com). Aku akan print balik untuk kalian :) Gambar lain banyak lagi tapi tak muat nak sumbat. Hehe.  Sekali lagi diingatkan siapa yang bagi tahu aku hari tu berminat confirmkan balik cepat ye, nak post dalam minggu depan..

lepas ni nak menjual cerita apa pulak :p




0 Komen: