Thursday, May 05, 2016

ZINE 2 : MONOLOG RAMBANG BY AMIRA ATIYA


Zine : Monolog Rambang. 
Theme : Rehabilitation. 
Page : 70 include cover.
Harga : RM10 inc pos. 
Whatsapp : +60102687892. 
Email : amiraatiyamohdamir@gmail.com
Twitter : @amirazoe155

Yeay saya dah keluarkan zine baru selepas Bukan Megan Fox. Karya baru selepas Oktober!

Zine ni bertemakan self rehab. Bukan meratapi kehidupan tetapi nak membangkitkan. Some part untuk buat kita think something. Berbeza dengan oktober dan bukan megan fox yang menumpukan soal cinta kepada kekasih hati, monolog rambang utamakan soal cinta diri. Masih ada soal cinta tetapi diminimakan. Monolog rambang lebih kepada mencari tuhan, mencari diri, menolong diri sendiri, membuka minda sendiri. 

And some part aku akui yang monolog rambang bersifat lebih dewasa. Setelah mcm-macam yang aku faham. So yang mana-mana pernah meminta aku create something new dari segi hasil dan pemikiran, okey cuba Monolog Rambang.


Muka depan diperbuat daripada kertas tebal, lebih daripada isi dalam. Semuanya diprint dengan penuh kasih sayang. Zine ini juga bagi menamatkan kemarau tanpa karya baru. *baca dalam nada berhuhu*Siapa yg pernah beli zine bukan megan fox, korang mesti tau betapa aku pentingkan kemasan zine ni walaupun self printed. 

Jadi yang pernah baca #BukuOktober dr terbitan terfaktab media, apa kata cuba monolog rambang. Ada something different in it. Jadi yg menunggu hasil selepas oktober, zine bukan megan fox, bolehlah beli. Tolong support saya ya guyss! Yang berminat boleh whatsapp nombor diatas, sertakan nama dan jumlah naskah yang dimahukan. Kemudian saya akan sent cara pembayaran dan maklumat lebih details!

Terima kasih!


1 Komen:

Dewi Aja said... [Reply]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)