Bio's


PitaPata Cat tickers


DISCLAIMER : pendapat kita mungkin berbeza. Aku nasihatkan sesiapa yang membaca blog aku tu sila baca secara tersirat, jangan lihat secara tersurat nanti mudah sahaja kau menuduh aku membabi buta menulis sesuatu ikut prasangka. Bukan apa ini sudah kali ke berapa insan menyalah interpretasi apa aku katakan kemudian melemparkan kata bagai peluru tak bermata. Aku bosan melayannya. Begitu juga komen, sila fikir dalam-dalam kerana entry aku memerlukan pengertian tinggi setiap baris ayat. Jangan menghetam tak semena aja. Ini bukan blog yang kau boleh berikan interpretasi gampang. Sila fikir secara mendalam.

PRINSIP : Tidak mengamalkan kau follow aku, aku follow balik. Follow sebab suka bukan kerana terpaksa, macam tu juga aku. Aku jarang melakukan blogwalking disebabkan kekurangan masa dan kelajuan internet yang tidak mengizinkan. Akan melawat blog orang jika dia komen pada entry aku, insyallah akan komen sekali. Aku bukan sombong, aku cuma ada cara aku sendiri.

PESANAN : Alangkah bagus kalau anda sentiasa berusaha mencipta sesuatu. Sememangnya berguna kita berkongsi apa yang dibaca pada yang lain. Cuma entahlah, andai kau menulis sesuatu betul dari hati. Biarlah tidak seindah puisi mahupun menjadi puitis. Asalkan datang dari hati, aku jamin itulah penulisan dan blog yang kualiti. Cuba mencipta sesuatu dari idea orang lain dan produce hasil yang lebih superb. Jadi still mahu mengamalkan copy entry? Aku tak suka orang copy karya aku. Serius. Apapun kau cuba copy entry ni dapatkan persetujuan aku. Tanya aku. Jangan copy tanpa izin, itu plagarism dan kau tak hormati penulis. 

 1. NAME: AMIRA ATIYA @ MYRA @ ZOE
 2. DOB: 15 MAY 1993
 3. YAHOO MAIL : aazoe155@yahoo.com
 4. KAPASITOR: http://www.kapasitor.net/my/myra_zoe
 5. FACEBOOK: http://www.facebook.com/amiraz
 6. PENULISAN2U :http://www.penulisan2u.my/tag/amirazoe155
 7. FORMSPRING :http://www.formspring.me/amirazoe155
 8. TWITTER : http://twitter.com/amirazoe155
 9. FACEBOOK PAGES: http://www.facebook.com/pages/Myra_Zoe/150946724921612
 10. YOUTUBE : http://www.youtube.com/user/amirazoe5
 11. TUMBLR : http://amirazoe155.tumblr.com/
 12. JUGA MENULIS DI : http://posmankesyurga.blogspot.com/